PERSOONLIJKE GEANODISEERDE LICHAAMSJUWELEN

VOORDELEN EN VEILIGHEID

Anodiseren wordt gebruikt in een overvloed aan industrieën omdat het ongelofelijk sterke substraten creëert.

Aangezien het titanium zijn oorspronkelijke eigenschappen behoudt wanneer het is geanodiseerd, zijn er geen risico's verbonden aan geanodiseerde titanium sieraden, omdat het nog steeds biocompatibel is en daarom het risico op infectie vermindert en een snellere genezingstijd bevordert. Het is mogelijk dat de geanodiseerde oppervlaktelaag wordt afgeschaafd, maar alleen een scherp voorwerp kan dit in plaats van het dagelijkse gebruik veroorzaken. Daarom moet, zolang je voorzichtig bent met je piercing sieraden, deze overal dezelfde kleur behouden. Als er krassen op komen, zal dit geen gezondheidsproblemen of hygiëneproblemen veroorzaken, aangezien de onderliggende lagen van titanium nog steeds volledig biocompatibel zijn.

KLEUREN

Geanodiseerd titanium is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren, de meest populaire in Body Jewellery zijn paars, blauw, lichtblauw, groen en regenboog. Black Titanium is niet geanodiseerd.

Anodiseren biedt een groot, toenemend aantal glans- en kleuralternatieven en minimaliseert of elimineert kleurvariaties.

Anodiseren is een gereageerde afwerking die is geïntegreerd met het onderliggende titanium voor totale en ongeëvenaarde hechting.

GEMAKELIJK IN ONDERHOUD

Spoelen of milde zeep- en waterreiniging herstelt meestal een geanodiseerd oppervlak naar zijn oorspronkelijke uiterlijk. Milde schurende reinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt voor moeilijkere afzettingen.

NU @ SKINS BODYART

Het anodizere van u juweel gebeurt in huis en duurt maar enkele minuten.

Voor deze service kunt u altijd binnen komen zonder afspraak tijdens de openingsuren.

Deze service kan ook aangeboden worden bij nieuw gezette piercings.

011 96 18 01

Astridlaan 243, 3900 Overpelt, Belgium

©2018 by Skins bodyart Tattoo Piercing.