LightEffectoncircuitboard_1800x1800.webp
 

Het eerste volledig veilige implantaat ter wereld, dat u altijd en overal kunt gebruiken voor contactloze betalingen. Vergeet de oplossingen voor contant geld, kaart en SmartPay. Sinds nu kunt u direct met uw hand betalen.

 
chip3d0348_80bcc096-9e3e-4c1e-a75c-c974b

- NFC-chip is als de harde schijf van een computer, waar alle gegevens met betrekking tot uw account worden opgeslagen en gecodeerd. Dankzij de hoogste veiligheidsnormen is het hacken of kopiëren van de gegevens op een andere schijf onmogelijk.

- NFC-antenne maakt het voor de chip mogelijk om communicatie tot stand te brengen met een POS-terminal. Zodra een hand op korte afstand van een terminal is geplaatst, werkt deze als een connector tussen de twee apparaten en communiceert deze in een bepaald protocol.

- Biopolymeer is het materiaal waarvan de buitenste laag van het implantaat is gemaakt. Het beschermt de chip en de antenne tegen eventuele beschadigingen. De biocompatibele eigenschappen zijn bewezen door de FDA, wat betekent dat het veilig in het menselijk lichaam kan worden geplaatst.

 

Waarom de implant nemen?

Het is het veiligste betaalmiddel dat momenteel op aarde beschikbaar is

    - er is geen risico op verlies of diefstal van het implantaat
    Het is uiteindelijk handig

    - aangezien u een implantaat in uw hand heeft, vergeet u nooit geld
    Het wordt wereldwijd geaccepteerd

    - je kunt er overal ter wereld mee betalen
    Het is volledig bioveilig

    - de biopolymeermaterialen van het implantaat zijn biocompatibel door de FDA (Food and Drug Administration)
    Het is onmogelijk om te hacken

    - NFC-communicatiestandaard die wordt gebruikt voor contactloze betalingen, voorkomt dat het implantaat wordt gehackt of gekopieerd.
    Het ondersteunt geen uiterlijke technologieën

    - het is niet mogelijk om de gebruiker van het implantaat te bespioneren, volgen, bewaken of verzamelen
    Het heeft geen invloed op uw medische behandeling

    - u hoeft zich geen zorgen te maken over de magnetische resonantie-, tomografie-, MRI- of ECG-behandeling. Het hebben van een implantaat is geen probleem.

 

Voorwaarden

Minimum18 jaar zijn.

Om het betalingsimplantaat te kunnen gebruiken, moet u een permanente inwoner van een van de volgende landen zijn:

Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Litouwen, Liechtenstein, Letland, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal , Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland en het VK.

 
money_visa.jpg