Ontdek onze laatste nieuwtjes

We weten alles van tatoeages en piercings. Dat is ons werk. En dat is waarom wij onze bezoekers en klanten met plezier bijkomende nuttige tips geven voor al hun behoeften op het gebied van tatoeages en piercings. Of je nu interesse hebt in de laatste nieuwe trends of wanneer je hulp nodig hebt voor de nazorg van je nieuwe body art, we zijn er om je te helpen. Bekijk hieronder al onze verhalen en laat ons weten of je nog andere vragen hebt.

Top 10 tips om je tatoeage stralend te houden (English)

16 februari 2021

Nederlandse versie in de maak

0d458d5a-c505-11ea-ac70-4e9eff22f998.jpg

Interview : Het Belang Van LImburg

(klik foto voor link)

Peltse biohacker implanteert chips bij mensen: “Betalen aan de kassa? Dat doe ik binnenkort met de chip in m’n hand”

11 augustus 2020

Sleutels, lichtknoppen of een wachtwoord voor zijn Facebookaccount? Die heeft biohacker Jordi Lecoque (32) al lang niet meer nodig. “Alles gebeurt via de chips in mijn lijf”, vertelt de Peltenaar, die ervan overtuigd is dat over vijf jaar geen mens nog raar opkijkt als u op café met de chip in uw hand afrekent.

763.jpg

Interview : De Morgen

(klik foto voor link)

Jordi (32) liet zich vijf jaar geleden ‘chippen’: “Was het beu om telkens mijn huissleutels te verliezen”

16 januari 2025

Met een chip in je hand de voordeur openmaken én meteen ook de verlichting in de woonkamer bedienen? Het klinkt als verre toekomstmuziek. Maar voor ‘biohacker’ Jordi Lecoque (32) uit het Limburgse Pelt is het pure realiteit. Al vijf jaar loopt hij rond met het hoogtechnologische snufje in zijn lijf én ‘chipt’ hij eigenhandig klanten in zijn piercingshop. “Ik houd mijn bankkaart en autosleutels liever zo dicht mogelijk – ja, ín mijn lichaam - bij mij.”

 

©2021 DiDi Coding
Made with sphynx love and coffee