Frequently asked questions

Tattoo

Ik wil een TATTOO bespreken, dien ik hier voor een afspraak te maken?


Ja en Nee Om een tattoo te bespreken mag u altijd zonder afspraak vrijblijvend langskomen tijdens de openingsuren. (Di - Za van 12u - 18u). De kans dat er meteen geen tijd voor je is als je gewoon binnenloopt, is aanwezig. Maar je kan altijd even wachten.
Zetten jullie TATTOO'S zonder afspraak (walk-in)?


Nee. Bij Skins hechten we waarde aan persoonlijk design. Wij zetten geen tattoo's zonder afspraak, zo hebben we voldoende tijd om elk design persoonlijk te hertekenen voor u. Zo hebben we de dag zelf van de tattoo ook alle tijd voor u zelf en moet niks overhaast.
Waarom moet ik een aanbetaling doen?


We vragen normaliter een aanbetaling van 50/100 euro, afhankelijk van de tattoo die u vraagt. De aanbetaling die u ons geeft is een contract tussen kunstenaar en klant. Wij respecteren dat contract door uw ontwerp (vaak 's nachts, in onze persoonlijke tijd) in te vullen en door tijd in ons schema te reserveren, speciaal voor u. We vertellen andere potentiële klanten dat ze op dat moment niet kunnen komen omdat er al een afspraak is. Wanneer u op het allerlaatste moment niet komt opdagen of annuleert, verliezen we niet alleen uw betaling, maar ook de betaling van degenen die we moesten afwijzen. We moeten rekeningen betalen, net als iedereen. We kunnen ons net als u niet veroorloven om onnodig geld te verliezen.
Ik moet mijn afspraak afzeggen, wat moet ik doen?


Laat ons zo snel mogelijk weten dat u uw afspraak moet afzeggen. Als u uw afspraak minimaal 48 uur van te voren annuleert dan houdt u uw aanbetaling en kunnen we een nieuwe afspraak met u inplannen zonder problemen. Als u op de dag van uw afspraak annuleert of niet op komt dagen, dan zult u uw aanbetaling verliezen en een nieuwe aanbetaling moeten doen voor uw nieuwe afspraak.
Wanneer krijg ik mijn ontwerp te zien?


We maken normaliter de dag voor uw afspraak uw design, vaak 's nachts, in onze persoonlijke tijd na de tattoo sessie's door de dag). Als u binnenkomt voor uw afspraak maken we aanpassingen wanneer nodig tot u volledig tevreden bent met het design.
Heb ik recht op een gratis TATTOO bijwerking?


U heeft recht op een GRATIS bijwerking, indien u de tattoo laat controleren binnen de 3 maanden door ons. Dan plannen we een datum met u samen in. Indien dit later is vragen we een minimum opstartskost van 95euro.
Hoeveel kost een TATTOO?


Dit hangt van design tot design af. Wij hechten belang aan persoonlijk design en is elke persoon anders. Eenmaal als we en bespreking hebben gehad kunnen we u een juiste prijs geven. We hechten belang aan persoonlijk contact en design, hierdoor worden er geen prijzen online of telefonisch door gegeven.

Piercing

Wat kost een PIERCING?


Piercing-kosten zijn gemiddeld € 35 - € 55. Sieradenkosten beginnen bij € 15- € 30 + en stijgen vanaf daar afhankelijk van uw smaak en budget. Skins Bodyart werkt samen met de beste custom juweliers ter wereld die prachtige stukken in goud en platina maken met echte diamanten en saffieren en robijnen, evenals solide, eersteklas gerenommeerde, We bieden ook wereldwijd gemaakte implantaatkwaliteit titanium opties voor elk budget en stijl. Voor een meer gedetailleerde kijk op piercing prijzen kom langs bij de shop.
Kan ik met goud(kleurig) sieraden GEPIERCED worden?


Jazeker. We heb titanium sieraden die we door het anodiseren goudkleurig kan maken of rose goud bijvoorbeeld. Maar we heb ook echt gouden sieraden, rose-, wit-, geel gouden sieraden waar je direct mee gepierced kunt worden. Deze vallen niet onder de standaard piercings maar onder de “meer pierceables“. Ook als het gewenste sieraad niet bij mij op voorraad is kan ik deze eventueel op maat laten maken.
Ik heb hulp nodig bij het vervangen van mijn PIERCING, kan ik om hulp vragen?


Hier helpen we jou graag bij. We vragen hiervoor een kleine vergoeding voor onze tijd en materialen (handschoenen, schoonmaakmiddelen, ontsmetting, gaaskompres, taper/insertion pin, hemostat…).
Moet ik een afspraak maken voor het laten zetten van een PIERCING?


Dat raaden we je zeker wel aan. Een piercing-service kan 7 minuten tot een uur duren, afhankelijk van de complexiteit van de procedure en het behoeftenniveau van elke klant. Niet elke persoon heeft de juiste anatomie voor elke piercing, hierbij voorzien we tijd voor het zoeken naar een oplossing of een andere plaats. Aangezien DiDi alléén werkt, wilt hij de wachttijden zo kort mogelijk houden en de beste manier om dit te doen is door dat iedereen op afspraak komt. Maar ben je toevallig in de buurt kun je natuurlijk altijd even kijken of er nog plek is voor je. Je kunt hiervoor mailen, Facebook messenger maar ook gewoon even bellen op 011/96 18 01.
Ik moet een MRI scan krijgen binnenkort, moeten al mijn PIERCINGS eruit?


Niet per se. Orthopedisch chirurgen geven de voorkeur aan titaniumimplantaten vanwege hun sterkte en biocompatibiliteit. De niet-magnetische eigenschappen van Titanium maken het compatibel voor gebruik met een MRI. Kunstgewrichten, chirurgische schroeven, botplaten en pacemakers maken allemaal gebruik van titanium. Kortom, als je sieraden van een betrouwbare piercer komen en van ASTM F136 Titanium zijn, dan zou je ze in moeten kunnen houden. Bespreek dit uiteraard met je behandelend arts maar zoals gezegd, als mensen met implantaten gescand kunnen worden zou jij dat met jouw piercings ook moeten kunnen. Desnoods moeten ze de scanner op een andere setting moeten zetten die speciaal is voor mensen met implantaten.
Wat zit er allemaal in de kosten van het zetten van een piercing?


Als eerste wordt u steriel gepierced in onze shop. De standaard juwelen zijn uit hoog gepoleerd implant grade titanium (ASTM-F136), veel standaard modellen hebben ook een zetting van Swarovski. Ook krijgt u 1x nazorg product mee en mag u zo vaak tijdens de genezing gratis langskomen tijdens de genezing. Hou er rekening mee het genezingsstaafje te lang is bij het zetten voor de zwelling. Na een paar weken dient u een korter staafje te kopen die vanaf dan vast in u piercing blijft

011 96 18 01

Astridlaan 243, 3900 Overpelt, Belgium

©2018 by Skins bodyart Tattoo Piercing.