Oorlel Piercing

Een Lobe Piercing is verreweg de meest populaire piercing ter wereld en is de laatste jaren zelfs gemeengoed geworden onder mannen.

Of het nu je klassieke eerste piercings zijn of een ingewikkelder oorlelproject waar je naar op zoek was, we helpen je er graag bij.

Er is een royale aanbieding van 20% korting op lobbenpiercings voor kleine kinderen, titanium sieraden en piercing-nazorg in een poging om ze weg te houden van wat volgens ons onveilige 'piercing pistool'-vestigingen zijn.


Kinderen moeten allereerst oprecht zin hebben in gaatjes in hun oren. Ze moeten vergezeld door een wettelijke voogd met een geldig paspoort, rijbewijs of door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs.

Voor alle oorlelpiercings zouden we voor uw veiligheid een rechte labretstaaf moeten gebruiken, omdat deze het beste zijn voor genezing. Maak je geen zorgen, we hebben talloze prachtige ontwerpen!

Ringen als eerste sieraad op de oorlel worden niet aanbevolen, omdat we vinden dat ze het genezingsproces aanzienlijk verstoren.

Strakke hoepels zijn absoluut ongeschikt en zelfs gevaarlijk. Deze sierlijke kleine knuffelring waar je van droomt, heeft geduld nodig.

Vroegtijdig ruilen voor een ring irriteert en kan je piercing beschadigen.

Zoals het geval is met al onze piercings, zouden we een Lobe Piercing uitvoeren met steriele ultrascherpe, drievoudig afgeschuinde naaldbladen voor eenmalig gebruik.

Ze zijn de hoogste standaard in de Body Piercing-industrie, omdat ze minimaal trauma veroorzaken, weefselweerstand voorkomen en een soepele inbrenging van sieraden mogelijk maken.

Je nieuwe piercing verdient het beste dat het kan krijgen, en we hebben alle benodigde expertise, gereedschappen, sieraden en ervaring om dat te garanderen.


Genezing zou gemiddeld drie tot zes maanden duren, maar elke persoon geneest anders.


Lees en volg onze instructies voor nazorg zorgvuldig en zorg goed voor uw piercing om complicaties te voorkomen.


We zijn bij je voor de hele genezingsreis, met gratis controles en advies onderweg.

Voor onze Piercing Tarieven kunt u terecht op onze Piercing Prijzen pagina en voor een boeking.


Kleine en onopvallende sieraden zouden daar over het algemeen passen, maar de maat is afhankelijk van de anatomie en we zijn er om u te helpen!

Kraakbeen - Helix Piercing

Een Helix Piercing, ook wel kraakbeenpiercing genoemd, verwijst meestal naar de rand van het kraakbeen rond de bovenrand van het oor.


Afhankelijk van je anatomie, volgen we over het algemeen de inkeping langs de plooi van je oor en helpen we je een ontwerp te kiezen dat daar perfect zit.


Een Double Helix of Triple Helix is ​​erg populair, de combinaties zijn eindeloos en we zijn er om je te helpen kiezen.

We zouden voor de piercings een rechte labret-staaf moeten gebruiken, voor je veiligheid, omdat ze het beste zijn voor genezing. Maak je geen zorgen, we hebben talloze prachtige ontwerpen!

Ringen als eerste sieraad op de Helix worden niet aanbevolen, omdat we vinden dat ze het genezingsproces aanzienlijk verstoren.

Strakke hoepels zijn absoluut geschikt en zelfs gevaarlijk. Deze sierlijke kleine knuffelring waar je van droomt, heeft geduld nodig.

Vroegtijdig ruilen voor een ring irriteert en kan je piercing beschadigen.


Zoals het geval is met al onze piercings, zouden we een Helix Piercing uitvoeren met steriele ultrascherpe, drievoudig afgeschuinde naaldbladen voor eenmalig gebruik. Ze zijn de hoogste standaard in de Body Piercing-industrie, omdat ze minimaal trauma veroorzaken, weefselweerstand voorkomen en een soepele inbrenging van sieraden mogelijk maken. Je nieuwe piercing verdient het beste dat het kan krijgen, en we hebben alle benodigde expertise, gereedschappen, sieraden en ervaring om dat te garanderen.

Genezing zou gemiddeld zes tot twaalf maanden duren, maar elke persoon geneest anders.
Lees en volg onze instructies voor nazorg zorgvuldig en zorg goed voor uw piercing om complicaties te voorkomen. We zijn bij je voor de hele genezingsreis, met gratis controles en advies onderweg.

Gauge piercings

Bereid je voor op een geheel nieuwe look met een Gauge piercingspiercing. Met deze piercing zul je ongetwijfeld hoofden doen omdraaien, niet alleen vanwege hoe prachtig het eruit zal zien, maar vanwege het prachtige zelfvertrouwen dat het je zal bezorgen. Onze piercers zijn deskundigen en zorgen er dan ook voor dat het er fantastisch uitziet.